Beste klanten en vrienden,

Sinds 8 mei, na maanden wachten, mogen we je eindelijk weer verwelkomen, en al is het maar op het terras, het is al een grote vreugde !
Vanaf deze dag maken we een einde aan enkele van de speciale acties die we gedurende deze lange tijd hadden ondernomen.

ALLEEN voor bestellingen die via onze site www.thai.cafe zijn geplaatst, bieden we je een portie Kroupoucks aan, en als je je bestelling komt afhalen in een van onze restaurants, blijven we je 2 gratis drankjes aanbieden per 25 € bestellen uit de volgende lijst: Waters, Coke, Fanta, Ice tea, Singha, Chang, Tsing Tao.

Bedankt voor je loyaliteit, zorg goed voor jezelf en tot snel ...

DE MAGIE VAN DE THAISE KEUKEN

La cuisine Thailandaise

De kunst van de Thaise keuken is een buitengewone combinatie van zoet, gezouten, zoetzuur, gekruid maar boordevol verbluffende aroma's en een fijne presentatie.

De Thaise keuken is een van de meest gerenommeerde en gewaardeerde ter wereld. Al zijn charme komt voort uit de verscheidenheid aan ingrediënten die harmonieus samengaan, zowel in smaak als in het gebruik van kruiden en specerijen.

Het unieke van de Thaise keuken komt niet alleen voort uit het eten zelf, maar ook uit de manier waarop mensen genieten van een authentieke maaltijd, een typische Thaise maaltijd bestaat uit rijst, vis, soep, pittige salade, groenten en soms een vleesgerecht van varkensvlees, kip of rundvlees.

De Thaise keuken combineert het beste van de Chinese en Indiase gastronomische tradities zoals noedels, curry's, zoetzure gerechten en een exotische kruiden.

Bij Thai Café streven we er elke dag naar om dit prachtige culturele erfgoed waardig te zijn.

Onze Thaise koks bereiden voor u de fijnste gerechten met selectief gekozen producten die wij selecteren met veel respect naar onze leveranciers toe. Vlees en groenten, waarvan de meeste biologisch zijn, zijn zoveel mogelijk afkomstig van kleine lokale producenten. We gebruiken geen smaakversterkers en geven de voorkeur aan tagatose in plaats van conventionele suiker (het is een 100% natuurlijk product dat geschikt is voor diabetici en heeft een caloriegehalte dat gelijk is aan de helft van gewone suiker).

Geniet van uw maaltijd...